pandhêmèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pandhêmèn

basa Jawa[besut]

pandhêmèn

  1. (Wl) krama/ngoko bêbatur utawa têtalêsing omah kang dipêndhêm.








Kata kunci/keywords: arti pandhêmèn, makna pandhêmèn, definisi pandhêmèn, tegese pandhêmèn, tegesipun pandhêmèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org