pandhês

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pandhês

basa Jawa[besut]

pandhês

  1. krama/ngoko (dikêthok, ditêgor) nganti têkan ing dhasare, (dicukur) nganti mêpêt bangêt.








Kata kunci/keywords: arti pandhês, makna pandhês, definisi pandhês, tegese pandhês, tegesipun pandhês
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org