pandhita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pandhita

basa Jawa[besut]

pandhita (pa)ꦤ꧀ (n)ꦝꦶ (dhi) (ta)

  1. pr wong kang sumuci-suci.







Kata kunci/keywords: arti pandhita, makna pandhita, definisi pandhita, tegese pandhita, tegesipun pandhita

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.