pane

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

pane

basa Jawa[besut]

pane

  1. êngg krama/ngoko layah, lèmpèr.








Kata kunci/keywords: arti pane, makna pane, definisi pane, tegese pane, tegesipun paneBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org