pane

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pane

basa Jawa[sunting]

pane

  1. êngg krama/ngoko layah, lèmpèr.








Kata kunci/keywords: arti pane, makna pane, definisi pane, tegese pane, tegesipun paneBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pane&oldid=101490"