panèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka panen)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panèn

basa Jawa[besut]

panèn

  1. krama/ngoko (mangsa) ngundhuh pari








Kata kunci/keywords: arti panèn, makna panèn, definisi panèn, tegese panèn, tegesipun panèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org