pangêbang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangêbang

basa Jawa[besut]

pangêbang

  1. krama/ngoko ak ganjaran kang bakal diwènèhake;;
Kacocogna karo bang.








Kata kunci/keywords: arti pangêbang, makna pangêbang, definisi pangêbang, tegese pangêbang, tegesipun pangêbang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org