pang-pèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pang-pèl

basa Jawa[besut]

pang-pèl

  1. êngg krama/ngoko pang kang mung tumancêb ing kulit.








Kata kunci/keywords: arti pang-pèl, makna pang-pèl, definisi pang-pèl, tegese pang-pèl, tegesipun pang-pèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org