panganiaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panganiaya

basa Jawa[besut]

panganiaya

  1. krama/ngoko patrap lsp. ênggone nganiaya.








Kata kunci/keywords: arti panganiaya, makna panganiaya, definisi panganiaya, tegese panganiaya, tegesipun panganiaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org