pangaribawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangaribawa

basa Jawa[besut]

pangaribawa

  1. (Kw) prabawa, daya.








Kata kunci/keywords: arti pangaribawa, makna pangaribawa, definisi pangaribawa, tegese pangaribawa, tegesipun pangaribawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org