pangaruh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangaruh

basa Jawa[besut]

pangaruh

  1. krama/ngoko daya (pangawasa) kang ndayani.








Kata kunci/keywords: arti pangaruh, makna pangaruh, definisi pangaruh, tegese pangaruh, tegesipun pangaruh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org