pangasahan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangasahan

basa Jawa[besut]

pangasahan

  1. krama/ngoko kang dianggo ngasah utawa ngasahi.








Kata kunci/keywords: arti pangasahan, makna pangasahan, definisi pangasahan, tegese pangasahan, tegesipun pangasahan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org