pangaturan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangaturan

basa Jawa[besut]

pangaturan

  1. êngg pc tatanan, aturan.








Kata kunci/keywords: arti pangaturan, makna pangaturan, definisi pangaturan, tegese pangaturan, tegesipun pangaturan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.