pangêrti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pangerti)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangêrti

basa Jawa[besut]

pangêrti

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pangêrti
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pathining surasa (têgês);;

Kacocogna karo êrti.








Kata kunci/keywords: arti pangêrti, makna pangêrti, definisi pangêrti, tegese pangêrti, tegesipun pangêrti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.