panggang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

panggang

basa Jawa[besut]

panggang

  1. krama/ngoko kang diratêngi (diolah) sarana digaringake ing gêni, upama roti panggang;








Kata kunci/keywords: arti panggang, makna panggang, definisi panggang, tegese panggang, tegesipun panggang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.