panggunggung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

panggunggung krama/ngoko

  1. ak pangalêm;
  2. ênggone nggunggung
Kacocogna karo
  • gunggung.








Kata kunci/keywords: arti panggunggung, makna panggunggung, definisi panggunggung, tegese panggunggung, tegesipun panggunggung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org