pangimpèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangimpèn

basa Jawa[besut]

pangimpèn

  1. krama/ngoko (ing pangimpèn) ing sajroning ngimpi.








Kata kunci/keywords: arti pangimpèn, makna pangimpèn, definisi pangimpèn, tegese pangimpèn, tegesipun pangimpèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.