pangiring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangiring

basa Jawa[besut]

pangiring

  1. krama/ngoko wong kang ngiring, abdi;;
Kacocogna karo iring.








Kata kunci/keywords: arti pangiring, makna pangiring, definisi pangiring, tegese pangiring, tegesipun pangiring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org