pangkat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pangkat

basa Jawa[besut]

pangkat

  1. ak diwènèhi pangkat;








Kata kunci/keywords: arti pangkat, makna pangkat, definisi pangkat, tegese pangkat, tegesipun pangkat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.