pangupaboga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangupaboga

basa Jawa[besut]

pangupaboga

  1. (Kw) panggawean, panggaotan.








Kata kunci/keywords: arti pangupaboga, makna pangupaboga, definisi pangupaboga, tegese pangupaboga, tegesipun pangupaboga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.