pangus lêngus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangus lêngus

basa Jawa[besut]

pangus lêngus

  1. (Kw) brangasan, nêpson;;
Kacocogna karo lêngus.








Kata kunci/keywords: arti pangus lêngus, makna pangus lêngus, definisi pangus lêngus, tegese pangus lêngus, tegesipun pangus lêngus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org