panjara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panjara

basa Jawa[besut]

panjara

  1. (Snk) (Kw) kunjara, bluwi;








Kata kunci/keywords: arti panjara, makna panjara, definisi panjara, tegese panjara, tegesipun panjara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org