panji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

panji

  1. (Kw) gêndera;
  2. krama/ngoko araning sêsêbutaning darahing ratu;
  3. krama/ngoko araning pangkat (lêlurahing prajurit);
  4. krama/ngoko ak araning pangkat saèm. wêdana.








Kata kunci/keywords: arti panji, makna panji, definisi panji, tegese panji, tegesipun panji
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.