pantang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pantang

basa Jawa[besut]

pantang

  1. êngg pc larangan, sirikan.







Kata kunci/keywords: arti pantang, makna pantang, definisi pantang, tegese pantang, tegesipun pantang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.