panti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panti

basa Jawa[besut]

panti

  1. (Kw) omah panggonan.








Kata kunci/keywords: arti panti, makna panti, definisi panti, tegese panti, tegesipun panti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org