panyuwun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Klangenan

basa Jawa[besut]

panyuwun

  1. ki panjaluk.








Kata kunci/keywords: arti panyuwun, makna panyuwun, definisi panyuwun, tegese panyuwun, tegesipun panyuwun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org