papar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

papar

basa Jawa[besut]

papar

  1. êngg ak papak, wrata;







Kata kunci/keywords: arti papar, makna papar, definisi papar, tegese papar, tegesipun papar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.