par

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

par

basa Jawa[besut]

par

  1. êngg krama/ngoko pèrès (papak) karo;;
Kacocogna karo papar.








Kata kunci/keywords: arti par, makna par, definisi par, tegese par, tegesipun par
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.