para

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

para

basa Jawa[besut]

para

  1. wong-wong kang ...








Kata kunci/keywords: arti para, makna para, definisi para, tegese para, tegesipun para
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.