para

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

para

basa Jawa[besut]

para

  1. wong-wong kang ...








Kata kunci/keywords: arti para, makna para, definisi para, tegese para, tegesipun paraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org