para

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

para

basa Jawa[sunting]

para

  1. wong-wong kang ...








Kata kunci/keywords: arti para, makna para, definisi para, tegese para, tegesipun paraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=para&oldid=102327"