paracidra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paracidra

basa Jawa[besut]

paracidra

  1. (Kw) sênêng laku cidra, ora nêtêpi jangji.








Kata kunci/keywords: arti paracidra, makna paracidra, definisi paracidra, tegese paracidra, tegesipun paracidra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.