parakasak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parakasak

basa Jawa[besut]

parakasak

  1. krama/ngoko ak pangrasak.








Kata kunci/keywords: arti parakasak, makna parakasak, definisi parakasak, tegese parakasak, tegesipun parakasak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org