paran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paran

basa Jawa[besut]

paran

  1. ditêkani, dicêdhaki;;
Kacocogna karo para, parak.








Kata kunci/keywords: arti paran, makna paran, definisi paran, tegese paran, tegesipun paran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.