parang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parang

basa Jawa[besut]

parang

  1. êngg pathèkên.








Kata kunci/keywords: arti parang, makna parang, definisi parang, tegese parang, tegesipun parang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.