paras

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paras

basa Jawa[besut]

paras

  1. krama/ngoko cukur dianggo sarat yèn arêp dadi imam (Katulik).








Kata kunci/keywords: arti paras, makna paras, definisi paras, tegese paras, tegesipun paras
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.