pare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pare

basa Jawa[besut]

pare

  1. krama/ngoko (-alas, -ayam, -ula, -wêlut) araning têtuwuhan rambat sarta wohe saèm. bêstru.








Kata kunci/keywords: arti pare, makna pare, definisi pare, tegese pare, tegesipun pare
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.