pare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pare

basa Jawa[sunting]

pare

  1. krama/ngoko (-alas, -ayam, -ula, -wêlut) araning têtuwuhan rambat sarta wohe saèm. bêstru.








Kata kunci/keywords: arti pare, makna pare, definisi pare, tegese pare, tegesipun pareBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pare&oldid=102428"