pare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pare

basa Jawa[sunting]

pare

  1. krama/ngoko (-alas, -ayam, -ula, -wêlut) araning têtuwuhan rambat sarta wohe saèm. bêstru.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pare&oldid=79167"