Menyang kontèn

pare

Saka Wikisastra, bausastra mardika

paré

basa Jawa[besut]

paré

  1. krama/ngoko (-alas, -ayam, -ula, -welut) araning tetuwuhan rambat sarta wohé saèm. bestru.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pare, makna pare, definisi pare, tegese pare, tegesipun pare

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.