parihasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parihasa

basa Jawa[besut]

parihasa

  1. (Kw) ak cêcampah, pêpoyok.








Kata kunci/keywords: arti parihasa, makna parihasa, definisi parihasa, tegese parihasa, tegesipun parihasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.