paring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

paring

basa Jawa[besut]

paring

  1. ki diwènèhi(-ake).







Kata kunci/keywords: arti paring, makna paring, definisi paring, tegese paring, tegesipun paring

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.