paris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paris

basa Jawa[besut]

paris

  1. êngg
krama
Krama paris
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lading.








Kata kunci/keywords: arti paris, makna paris, definisi paris, tegese paris, tegesipun paris
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.