parol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parol

basa Jawa[besut]

parol

  1. (Wl) krama/ngoko têtêmbungan kang dianggo patêmbayan.








Kata kunci/keywords: arti parol, makna parol, definisi parol, tegese parol, tegesipun parol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org