parud

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parud

basa Jawa[besut]

parud

  1. krama/ngoko piranti dianggo nisir krambil. lsp;








Kata kunci/keywords: arti parud, makna parud, definisi parud, tegese parud, tegesipun parud
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.