paruh

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

paruh

basa Jawa[besut]

paruh

  1. (Kw) cucuk.







Kata kunci/keywords: arti paruh, makna paruh, definisi paruh, tegese paruh, tegesipun paruh

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.