paruh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paruh

basa Jawa[besut]

paruh

  1. (Kw) cucuk.








Kata kunci/keywords: arti paruh, makna paruh, definisi paruh, tegese paruh, tegesipun paruh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org