parwan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parwan

basa Jawa[besut]

parwan

  1. (Kw) paron.








Kata kunci/keywords: arti parwan, makna parwan, definisi parwan, tegese parwan, tegesipun parwan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org