pasagèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pasagèn

basa Jawa[besut]

pasagèn

  1. krama/ngoko kang wangun pasagi.








Kata kunci/keywords: arti pasagèn, makna pasagèn, definisi pasagèn, tegese pasagèn, tegesipun pasagèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.