Menyang kontèn

pasak

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

pasak krama/ngoko ak

  1. padhet;
  2. ajeg, tetep ora owah


Kacocogna karo

  • pasek.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pasak, makna pasak, definisi pasak, tegese pasak, tegesipun pasak

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.