pasang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pasang

basa Jawa[besut]

pasang

  1. ditrapake (ditata) dianggo srana maeka utawa mêngarah.








Kata kunci/keywords: arti pasang, makna pasang, definisi pasang, tegese pasang, tegesipun pasang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org