pasang-rakit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pasang-rakit krama/ngoko

  1. (utawa pasang-wangun) tata pangrakiting gêgawean lsp;
  2. pc sêmuning praèn, katone.








Kata kunci/keywords: arti pasang-rakit, makna pasang-rakit, definisi pasang-rakit, tegese pasang-rakit, tegesipun pasang-rakit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org