pasang bêndera

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

pasang bêndera krama/ngoko

  1. ngêdêgake bêndera;
  2. ent nêdya ngraman, nêdya wani.







Kata kunci/keywords: arti pasang bêndera, makna pasang bêndera, definisi pasang bêndera, tegese pasang bêndera, tegesipun pasang bêndera

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.