Menyang kontèn

pasangan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

pasangan krama/ngoko

  1. rakitan, tatanan;
  2. angkul-angkul ing gulu sapi lsp. (kang dianggo nggegèrèd);
  3. piranti dianggo masangi tikus lsp);
  4. êngg pc bata kang ditrap digawé témbok, bebatur lsp;
  5. aksara Jawa kang matèni wanda ngarepé (dhuwuré).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pasangan, makna pasangan, definisi pasangan, tegese pasangan, tegesipun pasangan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.