pasangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pasangan krama/ngoko

  1. rakitan, tatanan;
  2. angkul-angkul ing gulu sapi lsp. (kang dianggo nggêgèrèd);
  3. piranti dianggo masangi tikus lsp);
  4. êngg pc bata kang ditrap digawe tembok, bêbatur lsp;
  5. aksara Jawa kang matèni wanda ngarêpe (dhuwure).








Kata kunci/keywords: arti pasangan, makna pasangan, definisi pasangan, tegese pasangan, tegesipun pasangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.