pasar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

pasar

basa Jawa[besut]

pasar

  1. krama/ngoko ak mênyang ing pasar;








Kata kunci/keywords: arti pasar, makna pasar, definisi pasar, tegese pasar, tegesipun pasar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org