pasewan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pasewan

basa Jawa[besut]

pasewan

  1. krama/ngoko ak sewan;;
Kacocogna karo sewa.








Kata kunci/keywords: arti pasewan, makna pasewan, definisi pasewan, tegese pasewan, tegesipun pasewan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org