pasirah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pasirah krama/ngoko

  1. ak panggêdhe (lurah);
  2. (pajêg pasirah) pajêg kêpala.








Kata kunci/keywords: arti pasirah, makna pasirah, definisi pasirah, tegese pasirah, tegesipun pasirah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org